Kakao-lazdu riekstu trifeles

4348894987_7968e54eb6

Sastāvdaļas:

  • 100 grami piena vai tumšās šokolādes, sasmalcinātas
  • 3 ēdamkarotes iebiezināta piena
  • 1/3 glāzes šokolādes-lazdu rieksta krēma (piemēram – Nutella)
  • 1 ēdamkarote kukurūzas sīrupa

 

Gatavošanas gaita:

  1. Bļodā ielikt šokolādi un iebiezināto pienu. Sildīt mikroviļņu krāsnī 45 sekundes vai kamēr šokolāde un iebiezinātais piens nav pilnībā izkusuši, periodiski maisot.
  2. Pievienot krēmu un kukurūzas sīrupu, kārtīgi samaisīt. Atdzesēt ledusskapī 1 ½ stundas.
  3. Saripināt 20 trifeles bumbiņu; apkaisīt ar kakao pulveri.

Labu apetīti!

Avots: myrecipes.com

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment