Sastāvdaļas:
- 100 grami piena vai tumšās šokolādes, sasmalcinātas
 - 3 ēdamkarotes iebiezināta piena
 - 1/3 glāzes šokolādes-lazdu rieksta krēma (piemēram – Nutella)
 - 1 ēdamkarote kukurūzas sīrupa
 
Gatavošanas gaita:
- Bļodā ielikt šokolādi un iebiezināto pienu. Sildīt mikroviļņu krāsnī 45 sekundes vai kamēr šokolāde un iebiezinātais piens nav pilnībā izkusuši, periodiski maisot.
 - Pievienot krēmu un kukurūzas sīrupu, kārtīgi samaisīt. Atdzesēt ledusskapī 1 ½ stundas.
 - Saripināt 20 trifeles bumbiņu; apkaisīt ar kakao pulveri.
 
Labu apetīti!
Avots: myrecipes.com

        